بهتر بود به جای واردات مرغ، رصد و پایش در توزیع بیشتر می شد

به گزارش وبلاگ فوتوسل، نایب رییس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با بیان اینکه تصمیم گیری در مورد واردات مرغ آن هم با فوریت فاجعه بزرگی است، گفت: دولت با تخصیص نهاده های دولتی به مرغداران یارانه می دهد و با واردات مرغ مجدد در این بخش هزینه می نماید در حالی که بهتر بود به جای هزینه مجدد نظارت، رصد و پایش در توزیع بیشتر می شد.

بهتر بود به جای واردات مرغ، رصد و پایش در توزیع بیشتر می شد

حبیب اسدالله نژاد در گفت وگو با وبلاگ فوتوسل با بیان اینکه کشور پتانسیل صادرات بیش از یک میلیون تن مرغ را دارد، اظهار کرد: این تصمیم گیری در مورد واردات مرغ با فوریت فاجعه بزرگی است و صرف نظر از ارز تخصیص یافته، در مدت کوتاه نمی توان مرغ با کیفیت وارد کشور کرد و مسلم است که مرغ بی کیفیت و با تاریخ انقضای کم از کشورهایی مانند ترکیه وارد کشور خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه این مرغ ها زمانی وارد بازار می شوند که شرایط پایدار شده و کمبودی در مرغ نداریم، گفت: احتمالا قیمت مرغ تا ماه رمضان عادی خواهد شد.

نایب رییس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی افزود: در عدد قرار بود 130 میلیون قطعه جوجه ریزی داشته باشیم و براین مقدار هم نهاده تخصیص داده شده است. اگر این تعداد جوجه واقعا به مرغ تبدیل شوند و تحت فرآیند درستی به دست مردم برسد نه تنها کمبودی نخواهیم داشت بلکه مازاد فراوری هم داریم.

به گفته وی، دولت با تخصیص نهاده های دولتی به مرغداران یارانه می دهد و با واردات مرغ مجدد در این بخش هزینه می نماید در حالی که بهتر بود به جای هزینه مجدد نظارت، رصد و پایش بیشتر می شد.

اسدالله نژاد توضیح داد: علاوه براینکه باید میزان جوجه ریزی راستی آزمایی گردد بایستی آنالیز گردد که آیا همان میزان مرغ فراوری شده هم به درستی در شبکه توزیع می گردد. به نظر می رسد وزارت صمت و وزارت جهاد کشاورزی در اینجا قصور دارند.

وی در پاسخ به اینکه گفته می گردد چون مرغداران نرخ مصوب مرغ را قبول ندارند مرغ هایشان را در موعد مقرر وارد بازار نمی نمایند، گفت: با توجه به هزینه های فراوری برای مرغداران توجیه ندارد مرغ را بیشتر ازحد معمول نگه دارند. از طرفی در بعضی استان های مانند اصفهان، یزد و خوزستان به دلیل شرایط آب و هوایی مرغ در 45 روز وزن مناسب نمی گیرد و قابل عرضه به بازار نیست. بنابراین مرغداران مجبورند مرغ را حتی تا 55 روز هم نگه دارند تا به وزن حدود 2600 کیلو که مناسب عرضه به بازار است، برسد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "بهتر بود به جای واردات مرغ، رصد و پایش در توزیع بیشتر می شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بهتر بود به جای واردات مرغ، رصد و پایش در توزیع بیشتر می شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید